1. Startsida
  2. Besök oss
  3. Priser och biljetter

Priser och biljetter

Sveriges museum om Förintelsen har fri entré 2024. I entréavgiften ingår entré till museets utställningar. För visningar och program kan en kostnad tillkomma. 

Fri entré

Fri entré 2024.
För visningar och program kan en kostnad tillkomma.

Biljett till program och visningar

Program och föreläsningar bokas ofta via extern länk och varierar i kostnad – du hittar all information i kalendariet.

Guidade visningar

Vi erbjuder guidade visningar i museet för skolungdomar, lärare och allmänhet.
Du hittar alla våra aktiviteter i kalendariet.

Läs mer om guidade visningar

Praktisk information inför ditt besök

  • Garderob: Det är inte tillåtet att ta med jackor eller väskor in i museet. Du behöver hänga av dig din jacka på de klädställningar som finns i entrén. Väskor större än A4-storlek får ej tas med in i museet. Det finns mindre skåp i entrén till museet, där du kan låsa in dina ytterkläder. Skåpen är 37,5 centimeter långa, 27 centimeter breda och 40,5 centimeter djupa. Obs! Vi kan inte ansvara för väskor som inte får plats i skåpen utan hänvisar till större skåp som finns på exempelvis Stockholms centralstation. Väskor får ej lämnas obevakade på museet.
  • Matsäck: Det är inte tillåtet att ta med mat och dryck in i museet. Du kan hitta restauranger eller kaféer i närområdet, utöver restauranger på Torsgatan finns ett brett utbud på exempelvis Rörstrandsgatan och S:t Eriksgatan.
  • Barnvagn: Det finns två barnvagnsparkeringar i entrén. I mån av plats går det bra att ta med barnvagn in i utställningsdelen, prata gärna med personalen i informationsdisken innan.
  • Tillgänglighet: Information om tillgänglighet i museet hittar du här.