1. Startsida
  2. Skola
  3. Skolprogram

Skolprogram

Vi erbjuder skolprogram i utställningen Sju liv för högstadie- och gymnasieklasser. Vi anpassar gärna upplägg och innehåll efter önskemål.

Skolgrupper kan boka måndag–fredag mellan 09–17.

Pris: Kostnadsfritt
Längd: 1 timme och 15 minuter.

Vi erbjuder skolprogram i utställningen Sju liv. Framöver kommer vi erbjuda fler program och digitala visningar.

Garderob

Det är inte tillåtet att ta med jackor eller väskor in i museet. Du behöver hänga av dig din jacka på de klädställningar som finns i entrén. Väskor större än A4-storlek får ej tas med in i museet. Det finns mindre skåp i entrén till museet, där du kan låsa in dina ytterkläder. Skåpen är 37,5 centimeter långa, 27 centimeter breda och 40,5 centimeter djupa. Obs! Väskor får ej lämnas obevakade på museet.

Skolprogram Sju liv

Vi erbjuder en kombinerad guidad visning och workshop i utställningen Sju liv. Utställningen handlar om Walter, Alice, Czesław, Lieselotte, Hanna, Kiwa och Eva. I utställningen får du följa dem genom krig och förföljelse, i getton, på flykt och i läger. 

Identifikationshandlingar tillhörande Kiwa, Eva, Alice, Hanna, Lieselotte, Walter och Czesław.
Identifikationshandlingar tillhörande Kiwa, Eva, Alice, Hanna, Lieselotte, Walter och Czesław.

För högstadiet och gymnasiet.
Max en klass åt gången.  

Skicka en bokningsförfrågan

Du behöver fylla i allt som är markerat med *.

Skolor kan boka måndag–fredag 09–17.00

Jag har tagit del av Statens historiska museers policy för behandling av personuppgifter och samtycker till att mina kontaktuppgifter samlas in och sparas i enlighet med dataskyddsförordningen.

Tekniska problem bokningsförfrågan

Har du problem att skicka din förfrågan eller inte fått svar inom en till två arbetsdagar kan du mejla bokning@museumforintelsen.se

Besök på egen hand

Det går bra att besöka museet på egen hand med sin skolklass under ordinarie öppettider. Tänk på att ni behöver föranmäla er skolklass då museet har begränsat med plats. Mejla: bokning@museumforintelsen.se